WordPress websites

Alle websites die NioN webdesign ontwikkelt worden gebouwd op basis van WordPress. Maar wat is WordPress en waarom bouwt NioN webdesign alle websites in WordPress?

Eenvoudig in gebruik

Websites zijn er om te gebruiken. Juist daarom moet het zo makkelijk mogelijk zijn om uw website te beheren. WordPress is veruit het meest gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) Uw pagina’s en artikelen beheert u via een omgeving die op Microsoft Word lijkt. Afbeeldingen voegt u heel eenvoudig toe en kunt u zelfs in WordPress bewerken zonder daarvoor aparte software nodig te hebben.

Eenvoudig zelf wijzigingen aanbrengen.
Eenvoudig zelf wijzigingen aanbrengen.

Flexibel in mogelijkheden

Met WordPress kunt u alle kanten uit. WordPress stond bekend als een bloggingplatform maar kan veel en veel meer dan dat. De basis van WordPress bestaat uit het aanmaken van pagina’s en artikelen / blogs maar zijn zeer veel uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar. U kunt zelfs een webshop integreren in uw WordPress website.

Een veilige website

WordPress is open source software wat constant doorontwikkeld wordt. Niet alleen op het gebied van extra mogelijkheden maar zeker ook op het gebied van veiligheid. Het is daarom ook niet vreemd dat wereldwijd 22% van alles websites WordPress als basis hebben. Ook gerenommeerde bedrijven als Sony, Samsung en CNN gebruiken WordPress voor hun websites.

Uw nieuwe WordPress website

Wilt u uw nieuwe website ook laten bouwen op basis van WordPress? Of wilt u uw bestaande website migreren naar WordPress? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op