Meer resultaten voor croppen

croppen
Croppen.
zonder pixelafmetingen op te geven van het deel dat men wil behouden, wat wil zeggen dat men een deel uitsnijdt zonder iets te veranderen aan de pixels in dat deel. Dan is croppen hetzelfde als uitsnijden en levert deze bewerking geen kwaliteitsverlies.
checker
Foto Verkleinen Online foto's' en afbeeldingen croppen, verkleinen en vergroten.
Foto's' online croppen verkleinen. Afbeeldingen en foto's' verkleinen. Op FotoVerkleinen.nl kun je gratis foto's' en plaatjes bijsnijden en verkleinen. Open de foto en verklein of crop. Je kunt de foto bijsnijden naar een aantal voorgedefinieerde formaten voor Google, Facebook, Instagram of Twitter headers of je eigen formaat kiezen.
Keyboost France
Wat is croppen? Vink Academy.
Croppen is een veelgebruikt woord als het gaat om de fotografie. Maar wat is croppen precies? Waarom zou je een foto croppen en hoe doe je dit? Dat lees je in dit artikel! Wat is croppen? Croppen is afgeleid van het Engelse woord to crop.
croppen ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Het is heel makkelijk om een foto die genomen is in perspectief, te croppen in Photoshop. Als je het niet mooi vindt om de hele foto te gebruiken op je layout, kun je de foto in een andere vorm knippen of snijden.
Foto's' croppen in Lightroom met vaste beeldverhouding Vink Academy.
You are here: Home Fotografietips Fotos croppen in Lightroom met vaste beeldverhouding. Fotos croppen in Lightroom met vaste beeldverhouding. Geschreven door Laura Vink in de categorie: Fotografietips. Tags: croppen, lightroom, nabewerking, ontwikkelmodule, sneltoets. De beeldverhouding van een spiegelreflexcamera is 23.
Birdpix.nl: Bekijk onderwerp Wat is croppen?
Leeftijd: 27 Geregistreerd op: 5-1-2005. Geplaatst: Ma 10 Jan 2005, 1600: Onderwerp: Wat is croppen? Ik ben Niels de Vos, en heel erg geinteresseerd in fotografie. Ik ben net nieuw op Birdpix.nl, maar ik vind het een heel gave site. Wat is eigenlijk croppen?
Onderwerp: Croppen in verhouding Photoshop One More Thing.
Als je een selectie hebt in de ratio die je wilt, ben je er bijna: je hoeft dan alleen nog maar te kiezen Image Crop om te croppen met de selectie als basis alles wat buiten de lopende mieren valt, wordt weggesneden.

Contacteer ons