Meer resultaten voor bewegende beelden website

bewegende beelden website
Bewegende beelden op je website Pretwerk.
26 juli 2018. Bewegende beelden op je website. 28 maart 2014 Door Karin Veldhuizen Reageer. Sommige opmerkingen in presentaties hebben bij mij wat langer nodig om goed te kunnen beklijven. Zo ook de opmerking van Steven van Belleghem tijdens de vakantiebeurs van dit jaar.
Bitcoin
De belangrijkste webdesign trends voor 2016 LM Media.
Het grote voordeel van een cinemagraph is dat deze relatief weinig bandbreedte in beslag neemt, dit komt de laadtijd van we website ten goede. De bewegende elementen brengen net even waar meer leven in een website. Een cinemagraph kan zowel een video als gif animatie zijn.
Kroon Casino
Interactieve website animaties voor uw website Timeless Design.
Breng uw site tot leven door subtiele, bewegende en functionele animaties toe te voegen. Denk hierbij aan afbeeldingen die in elkaar overlopen, bewegende quote's, unique selling points, verborgen teksten of uitleg die zichtbaar worden na een bepaalde actie of klik. Deze animaties kunnen op vrijwel elke website geïnstalleerd worden en de mogelijkheden zijn eindeloos.
wikkelfolie
Websitetrends voor 2017.
Lazy loading is een trend die je op de Facebooktijdlijn tegenkomt: content wordt pas geladen als de gebruiker naar beneden scrolt. Doordat het laden in delen gebeurt, gaat de laadsnelheid van de website omhoog. Wat een positief effect heeft op SEO, omdat Google snelle websites hoger rankt dan langzame sites.
10 1 gratis video achtergronden voor je website WPjournalist.
10 1 gratis video achtergronden voor je website. 10 1 gratis video achtergronden voor je website. By WPjournalist Last updated jan 4, 2018. Websites met een video achtergrond worden steeds populairder. Websites als Dabaab Stories of SquareSpace trekken meteen de aandacht van de bezoeker met mooie, sfeervolle bewegende beelden.
Frustreer jij de bezoekers van je website met bewegende plaatjes?
Bewegende plaatjes op je homepage leveren meestal meer problemen op dan resultaten en kunnen frustrerend werken voor bezoekers omdat ze er geen invloed op hebben. Bepaal eerst wat de belangrijkste onderdelen van je homepage zijn tekst! en welke navigatie het beste past bij de doelstelling van jouw website.
Online video werkt! 25 inspirerende cases Frankwatching.
0 6 augustus 2013 om 0800: 7 minuten lezen. Een vlotte afwisseling van beelden, subtiele overgangen tussen detail en overzichtshots, goed gekozen achtergrondmuziek. Het zijn de ingrediënten voor een aantrekkelijke en inspirerende video. Al sinds de uitvinding ervan is het bewegende beeld één van de meest krachtige en effectieve manieren van visuele communicatie. Video steeds populairder op websites. Video stelt de afzender in staat om een directe, heldere boodschap over te brengen naar een breed publiek en tegelijkertijd de focus van de kijker te richten op specifieke elementen. Kortom: een uitstekend middel om je product of dienst op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Niet voor niets is video een steeds populairder onderdeel van de moderne website aan het worden.
Webdesign Trends 2017 Mediaweb.
Bewegend beeld is niet nieuw, maar door de alsmaar toenemende snelheid van het internet wordt dit de ideale manier om de aandacht van de bezoeker vast te houden, tegenover afbeeldingen die plat en bewegingloos zijn." Voorbeelden hierboven: Cinemagraphs. Leestip: Afbeeldingen voor je website of blog: de ultieme lijst.

Contacteer ons