WordPress onderhoud

Heeft u een WordPress website waaraan u een aantal wijziginen wilt doorvoeren die u zult niet kunt doen? Wilt u nieuwe functionaliteit aan uw WordPress website toevoegen? Of wilt u uw website helemaal up to date hebben qua WordPress updates en plugins? Dat wordt het tijd om eens contact op te nemen.

Wijzigingen aan uw WordPress website

Het grote voordeel van WordPress is dat u heel veel zelf kunt wijzigen aan uw website. Wijzigingen in tekst en afbeeldingen zijn goed zelf te doen. Maar wat als u wijzigingen wilt aanbrengen in het design of thema van uw website? Of wijzigingen waarvan u niet weet hoe u die zelf kunt doorvoeren? Gaat u zelf maar iets proberen met alle gevolgen van dien? Of laat u de wijzigingen vakkundig en volledig naar wens doorvoeren?

Functionaliteiten toevoegen

Een website groeit met u mee. Het is dan ook niet vreemd dat er na verloop van tijd extra wensen ontstaan qua functionaliteit of content van uw WordPress website. Oplossingen die bij de oplevering van uw website nog prima voldeden blijken in de loop van de tijd niet meer voldoende, of niets aanwezig. WordPress is echter een zeer flexibel platform waar veel oplossingen voor aanwezig zijn. NioN webdesign adviseert u graag welke oplossing het beste bij u past.

WordPress updates en plugins

Voor de veiligheid van uw website is het zeer aan te raden om uw WordPress website te voorzien van de laatste software updates. WordPress is een zeer veilig en betrouwbaar platform als u regelmatig uw website controleert op deze updates. Niet alleen voor WordPress zelf maar ook van de plugins die u op uw website gebruikt. NioN webdesign kan deze updates maandelijks voor u bijhouden zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Afspraak maken

Herkent u zich in een van deze situaties? Of wilt u uw bestaande WordPress website eens goed onder handen nemen? Dan wordt het tijd om geheel vrijblijvend een afspraak te maken en de mogelijkheden door te nemen.

Neem contact op