Meer resultaten voor website homepage

website homepage
5 tips voor een warm welkom op je homepage Schrijven voor internet.
Dat is een kort zinnetje dichtbij het logo, meestal linksboven op de homepage. De tagline vertelt in een paar woorden waar een website over gaat. Het is daarmee een van de belangrijkste tekstjes op de site. Zelfs bekende bedrijven en instellingen kunnen eigenlijk niet zonder.
kapper
Wat moet er op je homepage staan? Van Eldijk.
Dit houdt in dat je niet alle termen op één pagina hoeft te zetten zoals op de homepage en geeft je de vrijheid meerdere ingangen ook wel landingspagina's' genoemd te hebben voor jouw website. De homepage is niet meer het belangrijkst.
Com
In 4 stappen een overtuigende homepage? Zo doe je dat! Frankwatching.
Ik denk dat een A/B-test waarbij de positie van de button verplaatst wordt veel inzicht kan geven. 23 september 2014 om 1703.: Ik ben net bezig met een website en heb een carrousel op de homepage in het voorlopige design.
Com
5 tips voor een goede homepage.
Zelfs als je voor één duidelijke boodschap heeft gekozen, kan de lay-out van de website verwarrend werken. Gevolg: Jouw bezoeker vertrekt naar een andere website. Er zijn een aantal tips waarmee je de homepage snel scanbaar maakt.: korte teksten maximaal 2 alinea's.'
kapper
21 of the Best Website Homepage Design Examples.
When a visitor arrives on your homepage, it needs to compel them to stick around. The homepage is the best place to nail your value proposition so that prospects choose to stay on your website and not navigate to your competitors.
Moderne website maken? Dit zijn de elementen van een goede homepage.
Dit is de pagina waar de meeste bezoekers je website binnenkomen. Wanneer deze niet goed ingericht is, zorgt dit ervoor dat een overgroot deel van deze bezoekers jouw website direct weer verlaat. Zorg dat bezoekers op je website blijven door je moderne website uit te rusten met een goede homepage!
Jaagt jouw website klanten weg? Homepage-schrijftip Schrijven voor internet.
Echter, toen ik jouw voorbeeld de onweerstaanbare website 123inkt.nl zag, toen wist ik meteen dat je een belangrijk aspect niet had benoemdmisschien zelfs wel het belangrijkste aspect. Ik mis een duidelijke Call to Action op de homepage. Als ik op zoek ben naar bijvoorbeeld een inktpatroon, dan wil ik die ook zo snel mogelijk vinden op een site.

Contacteer ons