Fris Webdesign

Fris Webdesign

Bekijk deze website
  • Soort project
    Responsive WordPress website
  • Datum oplevering
    Maart 2014

De nieuwe website van Fris Webdesign is veel visueler en meer 'social proof' gemaakt dan het vorige ontwerp. Het gebruik van veel testimonials van bestaande klanten versterkt de boodschap van Fris Webdesign; We gaan voor online oplossingen die uw doelgroep raken!

Technisch gezien is de website er ook sterk op vooruit gegaan om de website zo 'licht' mogelijk te maken zodat de website zo snel mogelijk getoond wordt in de browser. Afbeeldingen zijn voor zover mogelijk vervangen door vector bestanden die niet alleen veel kleiner zijn qua bestandsformaat maar ook scherp blijven op retina schermen.

De website is ontworpen vanuit de 'mobile first' gedachte waarbij als eerste het ontwerp gemaakt is voor smartphones. Hierdoor is de content van de website gestructureerder en ook meer gefocust geworden. Want wat is nu de essentie van de boodschap die verteld moet worden en op welke manier gaat dat gebeuren zodat ook mobiele bezoekers zo goed mogelijk bedient worden.

Uiteraard is de website gebouwd in WordPress en voorzien van 'custom posts' en 'custom fields' zodat de website zo eenvoudig mogelijk beheert kan worden.